Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
raul scurtu hunedoara

Înregistrare incendiară! AICI proba prin care Raul Scurtu este determinat să se retragă!

Spuneam într-un articol că propunerea societății civile în cadrul proiectului PSD „10 pentru Hunedoara”, domnul Raul Scurtu, a fost șicanat, intimidat și amenințat să se retragă. De atunci șicanele au continuat (a se vedea și urmărirea candidaților PSD cu o mașină, articolele denigratoare din presă despre care a scris și colegul Călin aici).

Pusesem atunci și o poză cu declarația de retragere ce trebuia să o semneze. Iată ca astăzi avem și o parte din înregistrările audio făcute în cursul acelei zile la întâlnirile cu domnul Sava. Iată PROBA!!!

Așa cum v-am spus ieri, vă pun la dispoziție o parte din înregistrările audio din care rezultă foarte clar că au încercat să mă amenințe și să mă determine să mă retrag. Poftiți probele domnilor ziariști!!

Posted by Raul Scurtu on 24 Mai 2016

De aici.
Deci cum rămâne domnilor ziariști care afirmați că e doar praf în ochi? Care staff, domnule Sava?? Ce va fi bine dacă s-ar fi retras și ce va fi rău acum pentru Raul Scurtu că a continuat să lupte? Ne puteți explica public și nouă?? Oricum sunt convins că aveți multe explicații de dat în dosarul deschis de Raul la Direcția Generală Anticorupție. Și dumneavoastră și cei pe care îi reprezentați.

Oare ce mai urmează?? Ne împușcați? 🙁

Dragi cititori, stimați hunedoreni, vă las pe voi să trageți concluziile. Însă eu voi încerca să schimb ceva. Voi încerca să schimb oamenii care se pretează la astfel de josnicii!