Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
hunedoara sub teroare

Hunedoara sub teroare! Presiuni asupra unui candidat la consiliul local!

„Vai vouă cărturarilor și fariseilor fățarnici! ”

Am aflat acum câteva momente cu profundă îngrijorare de presiunile făcute în cursul zilei de ieri de către oamenii primarului Viorel Arion la adresa candidatului la consiliul local Hunedoara, Raul Scurtu. Este ceva fără precedent în Hunedoara! Candidatul propus și votat de societatea civilă în cadrul proiectului PSD „10 pentru Hunedoara” a fost contactat de 4 (patru!) ori ieri și i s-a sugerat să își retragă candidatura. Prin presiuni voalate și promisiuni deșarte au încercat să îl convingă pe Raul Scurtu să se retragă. Au venit chiar pregătiți cu declarația de retragere ce mai trebuia doar completată, semnată și depusă până la ora 23.00 la Biroul electoral Hunedoara (probabil erau pregătiți cu fotograful din dotare ca să apară pozele dimineața pe prima pagină a ziarelor). Aici puteți citi declarația lui Raul. Hunedoara sub teroare !hunedoara sub teroare

Credeți-mă, am fost șocat! 🙁 Mi se ridică părul pe mine când văd la ce nivel au ajuns lucrurile! Manevre subversive, diversiuni, intimidări! Stau și mă întreb oare asta este ideea de competiție politică a PNL-ului? Și nu este asta prima dată când fac asta. Cu unii au reușit (vedeți cazul UCDR, M10, puzderia de candidați mici gen „iepurași”, alte amenințări la alți candidați, contramanifestații etc.), cu alții însă…

Însă după cum se observă au greșit destinatarul. Nu, domnilor! Raul nu a trădat! A rămas consecvent crezurilor sale, a rămas fidel societății civile care l-a desemnat să candideze și va lupta până la ultima picătură de sânge împotriva mârlăniei și a hoției!

Văd că avem parte acum de mârșăvii, lipsă de caracter și ipocrizie.  Însă unii nu înțeleg că mai există oameni care nu cedează presiunilor și campaniei voastre agresive și care îi trimit la plimbare pe șantajiști! Trebuie să încetați să credeți că oamenii sunt proști! Trebuie să încetați cu aceste manevre subversive, cu intimidările, șantajurile și campania electorală mascată!

Totodată primarul Viorel Arion și oamenii săi lovesc indirect și în societatea civilă care l-a susținut pe Raul Scurtu. Hunedoreni, treziți-vă!!! Haideți la vot să schimbăm ceva (nu votezi, nu contezi!) astfel încât astfel de situații să nu se mai repete.

Trădătorul Viorel (al alegătorilor și al legilor bunului simț totodată) portretizat într-un Iuda modern e tot atât de zelos printre ai săi, de vreme ce instinctul dezbinării îl mobilizează peste tot, oriunde s-ar afla. Partenerul trebuie mai întâi sedus, dominat și numai după aceea nimicit. VIOREL își abordează semenul cu grația cobrei care, întâlnind o viperă în junglă, o invită la un dans aerian, fascinant, amețitor, pe durata căruia își calculează cu precizie secunda mușcăturii mortale. Iuda e un maestru al crimei perfecte.

Doamne apără-ne!