Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
tiff unlimited online

TIFF Unlimited – o nouă platformă de streaming

Scriam zilele trecut despre faptul că Sezonul România-Franța a ajuns TIFF – Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Iată o altă veste din zonă: la cea de-a 18-a ediție, Festivalul Internațional de Film Transilvania lansează prima platformă de streaming ce duce în mediul online experiența de festival: TIFF Unlimited – o inițiativă unică atât în România, cât și pentru festivalurile din Europa Centrală și de Est.tiff unlimited film

TIFF Unlimited este o platformă de streaming (SVoD) care permite abonaților accesul la filme din selecția festivalului, precum și filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale. Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii vor putea viziona filme din programul TIFF 2019, selecții din anii anteriori, dar și filme de autor independente precum și filme premiate din portofoliul companiilor de distribuție din România.

„The festival must go on. Anytime. Online” este mesajul TIFF UNLIMITED, care marchează un nou nivel de responsabilitate asumat de organizatori în promisiunea de a aduce filmele TIFF în fața cât mai multor spectatori, oferindu-le acces, oricând și oriunde, la filme din toată lumea, de pe mai multe dispozitive, indiferent că e laptop, tabletă sau smartphone.

O inițiativă lăudabilă însă momentan disponibilă doar în România. Abonându-te la o astfel de platformă ai filme de calitate din confortul casei tale, cu traduceri exacte și corecte, de o calitatea video superioară. Nu mai e cazul să piratăm. Avem platformele de steaming la câteva apăsări de taste. Totodată, abonându-te, indirect susții și filmul românesc.

TIFF Unlimited, platforma de video streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, este disponibilă tot anul, cu filme noi la fiecare două săptămâni, și completează lista inițiativelor propuse anual pentru promovarea cinematografiei românești și internaționale.

Ce poți să vezi pe unlimited.tiff.ro: filme premiate, filme de artă, filme de nișă, filme indie, filme experimentale și filme clasice. Un conținut divers, atent selectat, cu secțiuni tematice, care includ atât filme din programul festivalului, cât și din portofoliul companiilor de distribuție de film din România. TIFF Unlimited face accesibile publicului din România numeroase filme de gen, filme pentru întreaga familie și pentru toate gusturile.

Personal aș dori să văd multe filme românești, în special comedii. Filmul Usturoi, de exemplu. 🙂

tiff unlimited lista filme

Ce abonamente sunt disponibile?

Toți abonații la platformă vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro, indiferent de tipul de abonament ales.

Tipuri de abonamente:tiff unlimited platforma

1 lună – 5 Euro + TVA

3 luni – 17 Euro (TVA inclus) + bonus 1 lună cadou

6 luni – 35 Euro (TVA inclus) + bonus 1 lună cadou

12 luni – 65 Euro (TVA inclus) + bonus 1 lună cadou

Promoția include și accesul gratuit, timp de o lună, la achiziționarea acestor ultime 3 tipuri de abonament, pe lângă săptămâna gratuită de testare.

Te așteptăm să te alături TIFF Unlimited!

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “TIFF Unlimited – o nouă platformă de streaming”