Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
rexona motionsense

Activități zilnice și Rexona MotionSense

Prin mișcare se condiționează activitatea, iar prin aceasta se afirmă, dezvoltă și manifestă toate.” –  Vincețiu Babeș

Am fost provocat să fac public programul meu zilnic adică să vă prezint o zi din viața mea. Ritualul meu zilnic nu este nici deosebit, dar nici simplu.

Fiind un ardelean molcom e cam greu cu trezitul dimineața pentru mine mai ales că de ceva vreme sunt liber întreprinzător. De multe ori am oprit soneria de la ceas… 😉

Lumea spune că am ceasul setat după ora Angliei deoarece doar rareori mă trezesc foarte de dimineață. 😀 Totuși, când nu ai un program fix trebuie să te organizezi. Este nevoie de o perioadă de acomodare cu un program mai liber. Însă mulți te tratează ca și cum ai avea timp liber mereu și nu ai nimic de făcut în așteptarea lor.

Olla-câine
Olla, cățelușa mea 🙂

Dar să vedem care ar fi activitatea mea de zi cu zi.

În majoritatea zilelor mă trezesc între 9 și 11 dimineața, când este nevoie chiar și la 7.00. După cum spuneam, momentan eu lucrez de acasă deci nu mă deplasez la birou decât …2 metri. 🙂

După ce îmi fac igiena personală (bărbierit, spălat pe dinți, etc.) beau o cafea și servesc micul dejun (uneori mai sar peste micul dejun…deh obicei prost, știu).

Apoi îmi plimb cățelușa, Olla, vreo 20-30 de minute. Deja mi-am mișcat brațele de câteva zeci de ori (o să vedeți mai jos de câte ori).

După care îmi încep programul de lucru propriu-zis: citesc în primul rând e-mailurile (câteva zeci în fiecare zi), știrile, noutățile din social media. După care fac ofertele pentru clienți, răspund la e-mailuri, concep acte juridice, vorbesc la telefon etc. Uneori studiez ultimele modificări legislative. În anumite zile când am timp mai mult dimineață (și chef 😛 ) scriu pe blog.

Dacă situația impune în jurul prânzului merg la întâlniri cu potențialii clienți sau pe la autoritățile statului să depun acte. Cum nu am mașină iar Hunedoara nu este un oraș așa mare prefer să merg pe jos (mai fac puțină mișcare).

Sunt zile când mă iau toate transpirațiile din cauza stresului cauzat de anumiți clienți rău-platnici sau de căderea unei afaceri în derulare. 😥

După masa de prânz mă odihnesc puțin apoi continui să citesc noutățile legislative și pe bloguri și mai răspund la e-mailuri sau finalizez anumite acte juridice. Dacă este ceva urgent contribui în mod voluntar și la Mozilla, respectiv openSUSE câteva minute pe zi.
rexona-men-deodorant
După-masa uneori ies la o bere cu prietenii sau la plimbare cu nepotul meu ori merg în vizită la rude sau prieteni. Eh…e mai simplu când nu ai copii. 😎

Spre seară mai scriu pe blog dacă am inspirație, eventual mă joc Diablo 3 sau alte joculețe online, apoi servesc cina și o scot din nou la plimbare pe Olla. După un duș mă pun la un film sau mai citesc ceva înainte să adorm (pe la 2 dimineața… :mrgreen: ).

În week-end este posibil să mă găsiți la pescuit.

Cam așa se duce ziua. Uneori monoton , alteori alert.

Și pentru că în decursul unei zile ai nevoie să fi „fresh” Rexona vine cu soluția cea mai eficientă împotriva transpirației.

Transpirația este mecanismul prin care corpul nostru își păstrează temperatura constantă și prin care împiedică supraîncălzirea într-un mediu călduros sau în urma efortului fizic. De asemenea, obișnuim să transpirăm atunci când avem emoții puternice sau suntem stresați, în timpul schimbărilor hormonale și, nu în ultimul rând, transpirația joacă un rol foarte important în combaterea infecțiilor.

Deci Rexona nu te lasă la greu. Noutatea adusă de Rexona este tehnologia Rexona MotionSense.

Deodorantele antiperspirante Rexona oferă un beneficiu unic: protecție eficientă împotriva transpirației și prospețime îndelungată, grație formulei patentate MotionSense™ – microcapsule ce se activează la fiecare mișcare. Rexona este astfel primul deodorant din lume care conține microcapsule activate de mișcare, pentru protecție antiperspirantă eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.

Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile. Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona MotionSense este o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.

Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ți-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

Prin urmare, vara aliatul ideal este Rexona cu MotionSense: prospețime la fiecare mișcare! Milioane de microcapsule se activează de fiecare data când te miști, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată! Puteți sta la curent cu noutăți de la Rexona pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RexonaRomania

Deodorantul Rexona cu MotionSense se adaptează stilului tău de viață și îți oferă protecție antiperspirantă eficientă și prospețime îndelungată, indiferent de activitățile zilei!

Faceți mișcare în fiecare zi. Nu trebuie să fii sportiv de performanță pentru a-ți reduce riscul cardiovascular. Activitatea fizică contribuie la reducerea riscului de apariție al bolilor cardiovasculare, scade greutatea, îmbunătățește valorile tensiunii arteriale, ale colesterolului și ale glicemiei, reduce stresul și crește buna dispoziție. Cu numai 60 de minute pe săptămână de activitate aerobă de intensitate moderată poți să începi să obții efecte benefice.

Despre Rexona: Fondată în 1908 sub numele Rexona, compania a fost înființată de către o farmacistă și soțul acesteia, fondatorul companiei australiene Sheldon Drug. Primele produse au fost lame de ras, săpunuri și creme medicale. Mai multe informații puteți afla de aici.

https://www.youtube.com/watch?v=c1jC76WO0R8

Un gând despre “Activități zilnice și Rexona MotionSense”

Comentariile sunt închise.