Raul Nicolae Malea – Jurnal digital Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
hollywood-filme-seriale

Filme și seriale recomandate

O altă rubrică din cadrul blogului va fi filme (și seriale) recomandate. Pentru filmele și serialele de anul trecut voi scrie un articol separat.

Vă recomand câteva filme din prima parte a anului 2015:

Mortdecai (2015)Johnny Deep interpretează personajul principal, un nobil britanic cu probleme financiare. Furtul unui tablou extraordinar de valoros va genera o adevărată aventură ce te va ține în suspans. Avem umor englezesc, un actor (Paul Bettany) destul de bun în rolul valetului și pe Gwyneth Paltrow rece și cam arogantă.

Jupiter Ascending (2015) – „Ascensiunea lui Jupiter” – Un film SF recomandat pasionaților genului. Puțin cam spre „fantasy” dar cu destule scene de acțiune și suspans. La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ.

The Wedding Ringer (2015) – „Nuntași de închiriat” – Doug (Josh Gad) are o imensă problemă: în două săptămâni se căsătoreşte şi nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare! Așa că apelează la un truc. Filmul este o comedie reușită cu destule scene haioase.

 

3 gânduri despre “Filme și seriale recomandate”

Comentariile sunt închise.