Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume

Disclaimer

1 comentariu

Termeni și condiții

Conținutul acestui site este proprietatea mea, excepție făcând părțile din conținut care au specificate alte surse. Reproducerea textelor publicate aici, în formă parțială sau integrală, cu sau fără specificarea sursei, fără acordul meu scris ESTE INTERZISĂ și va fi tratată ca atare în justiție.

Răspunderea morală, juridică sau de orice alt tip a celor scrise în articole îmi aparține în totalitate. Răspunderea de orice fel a celor scrise în comentarii aparține strict autorilor lor.

Conținutul acestui site reprezintă opiniile mele, personale, fiind un blog subiectiv. Nicidecum, în nici o formă, nu reprezintă pozițiile oficiale ale angajatorilor mei, ale colaboratorilor, partenerilor, familiei sau prietenilor mei. Acest site nu este afiliat Mozilla Foundation, SUSE Linux Gmbh, Attachmate Group, Primăriei municipiului Hunedoara sau altor companii cu care am colaborat.  Mărcile comerciale și mărcile înregistrate menționate pe acest blog sunt proprietatea deținătorilor legali ai acestora. Acest blog nu este afiliat în niciun fel cu companiile ale căror produse și/sau servicii sunt aduse în discuție aici.

Postarea de comentarii pe acest site este un privilegiu, nu un drept. Din acest motiv, comentariile pe care eu le consider nepotrivite, nerespectuoase și care nu se supun regulilor bunului simț, care fac spam sau seo nesimțit vor fi șterse fără preaviz.

Unele texte de pe acest site sunt și vor fi considerate pamflete.

Despre linkurile afiliate

Cumpărând de la magazinele afiliate pe care eu le promovez nu aveți nimic de pierdut. Eu voi câștiga o mică parte din valoarea comenzii tale.

Magazinele îmi plătesc mie un comision din valoarea produselor cumpărate într-o anumită perioadă de timp de la clicul pe legătura cu produsul sau serviciul promovat. Acea sumă nu se adaugă la valoarea comenzii tale, vine din câștigurile firmei ce oferă produsele/serviciile. Nimeni nu pierde nimic în această afacere ci toată lumea are de câștigat.

Despre prelucrarea datelor personale

Acest blog colectează și prelucrează unele date personale. Ce, cum și în ce scop aflați din pagina Politica de confidențialitate și din pagina Politica Cookies.
Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.
Vizitarea în continuare a acestui blog presupune faptul că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în aceasta pagina.

Politica cookies. Politica de confidențialitate.

© 2014 – 2023 – Toate drepturile rezervate – Raul Malea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Disclaimer”