Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
printarahategului

Un weekend magnific: # PrinTaraHategului

Pentru că mie îmi plac excursiile, plimbările prin natură și turismul în general și pentru că am mai fost implicat în acțiuni de promovare, văzând că s-a mers deja #PrinBucureștiulMeu, #PrinSibiulMeu și #PrinNeamț și pentru că bloggerilor le place să meargă prin țară, eu și cu Călin Bobora ne-am gândit să invităm un grup de bloggeri să viziteze Țara… Țara Hațegului. 🙂 Le luăm pe rând…. țările astea. 🙂

Prin urmare, în perioada 4 – 6 noiembrie 2016 în cadrul evenimentului # PrinTaraHategului vom fi vizitați de un grup de bloggeri din toată țara care sunt nerăbdători să cunoască mai în detaliu frumusețile din această zonă.

prinhateg2016-var3

Locul de adunare va fi la Pensiunea Sarmis din Hațeg iar programul pe scurt al evenimentului îl găsiți la Călin. Trebuie să vă mărturisesc că deși sunt hunedorean eu nu am vizitat decât cetatea de la Sarmizegetusa și mănăstirea Prislop. 😛 Deci și pentru mine va fi o premieră!

Scopul acestui eveniment este de a promova locurile mai puțin știute din județul nostru, de a-i provoca pe oameni să iasă din case și să ne viziteze.

Urmăriți-ne pe Facebook (hastag-ul #prinTaraHategului) și citiți-ne blogurile care să aflați cine ne sunt invitații și ce aventuri de așteaptă! 🙂

#PrinȚaraHațegului este un eveniment organizat de Călin Bobora, Raul Malea şi Alisa Bencău. Evenimentul este sponsorizat de Pensiunea Sarmis și susținut de Fermele ADO, ELIT și T&O Prodcom.