Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
cinema city deva

Cinema City Deva: primul multiplex în Shopping City

După inaugurarea din iulie de la Constanța al celui de-al 19-lea multiplex al companiei, Cinema City va mai deschide începând cu 25 septembrie 2015 primul multiplex în Shopping City Deva. Astfel că Cinema City Deva este primul cinema din oraș în care vor putea fi vizionate și filme 3D. cinema-city-deva-logo

Pentru că la Hunedoara încă nu avem cinematograf iată că de la Deva ne vin veștile bune: Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, deschide cel de-al 20-lea multiplex al companiei în cadrul Shopping City Deva situat pe Calea Zarandului, nr. 87.

Harta detaliată interactivă a complexului o găsiți aici.

Iubitorii de film din Deva, Hunedoara dar și din localitățile din jur, sunt invitați să experimenteze primul cinema 3D și să se bucure de cele mai bune și mai noi producții cinematografice la cele mai înalte standarde disponibile în materie de echipamente, servicii și nu numai. Cinematograful multiplex este dotat cu ultima tehnologie 3D și are 6 săli de proiecție.

cinema city deva

Prima săptămână la Cinema City îți aduce adrenalina a nu mai puțin de 11 filme, care rulează simultan în cinematograf. Programul detaliat și prețurile le găsiți mai jos.

Avanpremiere

Black Mass 2D – Black Mass: Afaceri murdare 2D”
Cu trei nominalizări la premiile Oscar, actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane, din 18 septembrie, cu interpretarea lui Whitey Bulger, un mafiot celebru și extrem de periculos în drama „Black Mass: Afaceri Murdare”, regizată de Scott Cooper.

The Martian 3D – Marțianul 3D”
În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Filmul este disponibil în format 3D.

Premiere

American Ultra 2D – American Ultra -Agent descoperit 2D”
Mike Howell (Jesse Eisenberg) este un tânăr ghinionist și indolent care își petrece liniștit viața alături de iubita lui Phoebe (Kristen Stewart) într-un mic orășel de provincie în care nu are altceva mai bun de făcut decât să fumeze marijuana în fiecare zi. Viața lui Mike este însă dată peste cap când descoperă că este, de fapt, agent secret sub acoperire.

The Intern 2D – Internul 2D”
În „Internul”, Robert De Niro joacă rolul lui Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie așa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înființat și condus de Jules Ostin (Anne Hathaway).

Filme de acțiune

Everest 3D
Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, filmul este povestea adevărată a două expediții diferite care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria omenirii. Filmul este disponibil în format 3D.

Maze Runner: The Scorch Trials 2D – Labirintul: Încercările focului 2D”
Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile.

The Transporter Refueled 2D – Transporter. Moștenirea 2D”
Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Când Frank este angajat de femeia fatală Anna și cele trei aghiotante ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl într-o cursă plină de acțiune pe Riviera Franceză.

Filme pentru copii

Maya the Bee 3D – Albinuța Maya 3D”
Albinuța Maya este o mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor. Filmul este disponibil în format 3D.

The Minions 3D – Minionii 3D”
Povestea Minionilor își are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze. Filmul este disponibil în format 3D.

Mune, le gardien de la lune 3D – Mune, gardianul lunii 3D”
Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduș al nopții, este ales să devină Gardianul Lunii.  În ciuda unei staturi deloc impunătoare și a lipsei de experiență în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să vegheze asupra Lumii Viselor. Filmul este disponibil în format 3D.

Comedie

Sleeping with Other People 2D – Sexul, bată-l vina! 2D”
Jake (Jason Sudeikis) și Lainey (Alison Brie) și-au pierdut virginitatea unul cu celălalt pe când erau la facultate. Când drumurile li se reîntâlnesc, 12 ani mai târziu, la New York, cei doi își dau seama că au devenit adulterini “în serie”. Ei se reapropie și relația dintre ei se transformă într-o prietenie platonică, fiecare devenind un sprijin pentru celălalt în eforturile lor de a-și găsi perechea ideală.

Programul detaliat îl aveți mai jos:

Prețurile la Cinema City Deva

Prețurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 și 18 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 17,5 lei, iar după această oră prețul este de 19,5 lei.
Prețurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, și 20 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 20 lei, iar după această oră prețul este de 22 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Prețurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenți și pensionari, sunt: de luni până joi 14 lei, iar de vineri până duminică prețul este de 15 lei, înainte de ora 17.00 și de 16 lei, după ora 17.00.
Prețurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenți și pensionari sunt: 17 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră prețul este de 19 lei. De vineri până duminică, prețul este de 19 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21 lei.
Prețurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 13,5 lei, de luni până joi și de 14,5 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, prețul este de 15,5 lei. Pentru filmele 3D, prețul redus pentru copii sub 10 ani este de 15,5 lei.
Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Conferința de presă de deschidere va avea loc în 1 octombrie 2015 la ora 11.00. Voi reveni ulterior cu mai multe detalii. 😉

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 14 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara.
În total, Cinema City operează 20 de multiplexuri, cu 184 de săli și 33.416 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 țări, deținând  211 multiplexuri cu mai mult de 1.958 de săli, dintre care 25 IMAX și 12 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, și intrând în România în 2007.