Raul Nicolae Malea – Jurnal digital Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
card-revolut-romania

Revolut România împlinește 1 an!

Revolut România.  Revolut aniversează 1 an de când au lansat serviciul pe piața din România, un an la finalul căruia peste 250.000 români au încredere în Revolut și folosesc acest serviciu pentru a-și gestiona mai bine banii.

Dar ce este Revolut?

Revolut este mai mult decât o alternativă bancară digitală, este o aplicație fintech pentru telefoanele inteligente potrivită pentru un stil de viață revolut-romania-card…..alert. 🙂 Cu Revolut îți poți deschide un cont curent în câteva minute, direct din aplicație, cheltui și transferi bani oriunde în lume la cel mai bun curs de schimb valutar, retragi bani de la orice bancomat fără comisioane, îți monitorizezi ușor cheltuielile folosind funcționalitățile de analiză și bugetare.

Peste 250.000 de români au încredere în Revolut și folosesc serviciul digital pentru a-și gestiona mai bine banii. Fintech-ul britanic aniversează un an pe piața locală și a înregistrat o creștere record, deschizând în prezent peste 1200 de conturi pe zi. Utilizatorii serviciului apreciază simplitatea și transparența acestuia, precum și siguranța sporită datorată tehnologiei de ultimă generație care stă la baza produsului.

Poți trimite și cere bani gratuit, poți atașa GIF-uri amuzante, poți împărți nota de plată la restaurante, iar dacă plănuiți să plecați în vacanță împreună, puteți să cheltuiți bani oriunde în lume la un curs de schimb valutar excelent.

Este timpul să spunem la revedere de la taxele bancare ascunse, ratele de schimb mari și aplicații bancare depășite!

Aplicația se poate descărca din App Store / Google Play

În aplicație, la secțiunea Carduri poți comanda cardul tău fizic (sau virtual sic! – bun, bun pentru cumpărături online mai „security” să zic așa) Revolut ca să poți plăti în străinătate fără taxe în 120 de valute. Îți trebuie doar buletinul. Poți comanda, de asemenea, un card de rezervă în caz de urgență, să îngheți cardul dacă îl pierzi sau verifici codul PIN al cardului la orice moment.Revolut-mesaj-card

Apăsați pe „Top-up“ („Adaugă bani”) în aplicație pentru a adăuga bani în contul Revolut. Aveți posibilitatea de top-up prin card de debit sau prin transfer bancar în peste 25 de valute. Puteți primi, de asemenea un salariu plătit direct în GBP sau EUR în conturile personale (asta dacă sunteți norocos și vă primiți salariul din…Europa! 🙂 ).

De îndată ce începeți să îl folosiți aplicația va analiza și vă va oferi o defalcare instantanee a cheltuielilor, astfel încât să puteți decide mai ușor ce să faceți cu banii! 😀

Eu mi-am făcut deja subconturi în Euro, Dolari și Lire. Și  tot schimb bănuți, parcă e altă metodă de a economisi. 😛

Cu Revolut puteți trimite bani gratuit, prin transferuri rapide către bănci în peste 120 de țări, la cursul de schimb real. De asemenea, puteți utiliza funcția de împărțire a notei de plată pentru a împărți plățile cu contactele din telefon instantaneu. Și poți scoate și bani cash de la orice bancomat, fără comision!

De asemenea, puteți asigura telefonul împotriva tuturor daunelor accidentale cu o asigurare bună ca raport calitate – protecție la mai puțin de 1 £ pe săptămână! Eu mi-am asigurat deja telefonul (polița e de la simplesurance GmbH).

Vaults (Seifurile)

Seifurile Vault reprezintă cel mai ușor și rapid mod de a economisi bani pentru țintele tale financiare. Indiferent dacă alegi să rotunjești fiecare tranzacție, să configurezi o plată recurentă sau să faci contribuții unice, îți ia câteva secunde să creezi un seif Vault și să începi să economisești. Eu mi-am creat deocamdată două: Medical și Vacanță.

De fiecare dată când faci o achiziție folosind cardul Revolut, acesta va rotunji automat tranzacția la cel mai apropiat număr întreg și va depune diferența în seiful Vault.

Primești salariul la sfârșitul lunii sau alimentezi manual în fiecare lună? Setează o plată recurentă săptămânală sau lunară și trimite automat o anumită sumă în seiful Vault.

Atunci când creezi un seif Vault cu mărunțișul activat, poți cumpăra automat criptomonede cu diferența de la fiecare tranzacție. De exemplu, iei o cafea cu 1,5 euro și cumperi automat Bitcoin de 0,5 care se adaugă automat în Vault. De fiecare dată când faci o tranzacție rotunjită, Revolut îți trimite o notificare push pe telefon ca să știi cât ai economisit și ce sumă ai în seiful Vault.

Este o metodă de a face economii. Banii sunt tot pe cardul Revolut dar…nu se văd ușor, deci nu îi poți cheltui așa din prima.

Revolut  & Criptomonedele

Da, Revolut așa și așa ceva! Puteți face schimb instantaneu la Bitcoin, Litecoin și Ethereum la unele dintre cele mai bune tarife posibile. 

De asemenea, puteți transfera Criptomonede instantaneu și gratuit altor clienți Revolut sau chiar să plătiți pentru cafeaua cu lapte de dimineață cu criptomonede! 

Pentru moment puteți transfera crptomonede doar altor utilizatori din cadrul aplicației Revolut. Ideea Revolut Crypto este de a face mai ușor pentru oricine și oriunde, de a cumpăra și schimba criptomonede, la unele dintre cele mai bune tarife disponibile. Puteți face schimb instantaneu cu oricare dintre 25 de criptomonede oferite prin simpla apăsare a unui buton.

Configurarea unei alerte de preț în câteva secunde

Dacă ați cumpărat criptomonede recent, este foarte probabil să așteptați până în momentul când atinge o anumită valoare înainte să o schimbați înapoi în Lei. Deci, pentru a face viața un pic mai ușoară pentru utilizatorii Revolut, acum există posibilitatea să configurăm o alertă de preț. Pur și simplu indicăm valoarea țintă și vom primi o notificare pe telefon imediat ce o anumită criptomonedă atinge această valoare.

Urmăriți ratele de schimb a criptomonedelor în timp real

Alertele vă permit să urmăriți piața de schimb, indiferent dacă sunteți acasă sau în străinătate, și vă permit să stați la curent cu ratele de schimb ale criptomonedelor în timp real.

Siguranță á la Revolut !

Blochează și deblochează cardul – dacă pierzi sau rătăcești cardul, blochează-l din aplicație și vei primi unul nou. Dacă îl găsești, deblochează-l din aplicație pentru a-l folosi.

Controlează cum funcționează cardul tău – poți preia controlul contului tău și opri plățile contactless, swipe, online sau retragerile de numerar, direct din aplicație.

Siguranță bazată pe localizare – activează siguranța bazată pe localizare, iar Revolut va bloca automat orice plată efectuată atunci când cardul este într-un loc diferit de cel în care te afli și apoi îți va da de știre.

Pentru toate operațiunile ce le faci primești și o notificare push pe telefon.

Și mai e ceva….Banii de pe cardul Revolut nu pot fi așa ușor popriți de executorii judecătorești sau de ANAF. 🙂

Nu mai intru în detalii, amănuntele le regăsiți voi citind pe site-ul oficial.

Peste jumătate dintre utilizatorii Revolut România își deschid un cont la recomandarea prietenilor sau familiei. Prin urmare un lucru vă mai spun: Recomand!

Dacă doriți să comandați cardul Revolut, aflați că puteți comanda GRATUIT primul card Revolut , dând click AICI.

Ce urmează pentru Revolut?

Revolut va continua să lanseze noi funcționalități ale produsului, cum ar fi:

  • Implementarea mult-așteptatelor IBAN-uri de Revolut România (din păcate nu există o estimare de lansare exactă aici);
  • Lansarea plății cu telefonul prin Apple Pay;
  • Pușculițe digitale Vaults comune;
  • Conturi de familie și o versiune a aplicației pentru copii;
  • Platforma de investiții fără comisioane;
  • Un program de fidelitate pentru utilizatorii existenți.

Iar în curând Revolut România va organiza un nou Facebook Live pentru a povesti pe larg despre planurile lor și a răspunde la toate întrebările voastre. Între timp, poți să urmărești pagina de Facebook Revolut România pentru a fi la curent cu noutățile despre ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.