Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
thecon-ajutor-bloggeri

Ai blog? Thecon ajuta bloggerii!

Ca să fii blogger nu este un lucru ușor. Pe lângă faptul că trebuie să scrii des și bine mai trebuie să și administrezi blogul. Chiar dacă nivelul cunoștințelor mele despre WordPress și HTMl/CSS este mediu și eu m-am lovit de câteva probleme tehnice. Pe lângă alegerea unei teme elegante și funcționale, trebuie să mă ocup și de promovare sau de funcționalitatea Worpress-ului, a pluginurilor, a temei etc.

Și cum nu am găsit o rezolvare la toate problemele cu care m-am confruntat am primit un ajutor binevenit de la echipa de web design Thecon care a început o campanie de susținere a bloggerilor pe plan național.

Cei de la Thecon ajuta bloggerii fără costuri să își dezvolte blogul și să fie mai populari ca niciodată. Echipa lor îți va sta la dispoziție timp de 2 ore și te va ajuta cu orice ai nevoie pentru îmbunătățirea blogului tău din toate punctele de vedere, ducându-l la maximul său de potențial și asta fără niciun cost.

Sunt o echipă tânără, foarte receptivă, care îți va asculta problemele și te poate ajuta cu următoarele:

  • web design pentru temă, logo, diferite bannere, etc.;
  • web development;
  • identificarea problemelor de pe blogului tău;
  • îmbunătățirea blogului sau adăugarea de noi funcționalități;
  • optimizare pentru motoarele de căutare (SEO);
  • îmbunătățirea vitezei de încărcare.

După realizarea acestui proces, dacă veți fi încântați de colaborare (iar eu sunt convins de acest lucru 🙂 ), ei vor dori ca tu să postezi un articol despre experiența avută cu ei, despre campania lor, sau despre un serviciu de-al lor prin care să îi recomanzi și altor bloggeri. Astfel vor afla mai mulți bloggeri despre această oportunitate, vor avea și ei un beneficiu, iar efortul depus de voi va fi unul minim.

După ajutorul primit de la echipa Thecon blogul meu se încarcă mai repede și mi-au rezolvat problemele cu pluginul Icegram (acesta afișa două butoane de OK la mesajul cu abonarea pe blog), au făcut să fie funcțional pluginul de voturi la comentarii, Comment Rating (avea o problemă de conectare la baza de date Mariadb de pe server și câteva probleme legate de afișarea codului HTML) – acesta este folosit de Zoso, Arhi, NWradu etc., este mult mai rapid și mai micuț. Eu foloseam anterior un alt plugin, Rating-Widget: Star Review System, care încărca mult cod javascript ceea ce ducea la o încărcare mai greoaie a blogului.

De asemenea, au trimis o sesizare celor de la Jetpack referitor la Publicize (nu mai funcționa postarea automată a articolelor pe rețelele de socializare). Totodată am primit sfaturi referitoare la câteva elemente ale temei (logo-ul nu era centrat și dimensionat corect, afișarea articolelor în prima pagină, afișarea datei la articolele recente, cache, comprimarea imaginilor etc.) pe care le-am rezolvat ulterior.

Sunt foarte mulțumit de munca depusă de cei de la Thecon , aprecieri deosebite mergând către Bogdan Pană.

Prin urmare, înscrieți-vă în campania de susținere a bloggerilor și veți fi contactați în cel mai scurt timp posibil. Campania este prezentă și pe Twitter și Facebook cu hashtagul #TheconSustineBloggerii .

thecon-ajuta-bloggerii

Misiunea celor de la Thecon este să întreacă nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de Web Design în România, SEO, Adwords și Social Media. Afacerea voastră are nevoie de un site de prezentare? Vreți să vă vindeți produsele într-un magazin online? Thecon este soluția! Thecon ajuta bloggerii!

Cei de la Thecon merită o diplomă de excelență pe care au cucerit-o prin străduință, insistență și pasiune. În activitatea lor s-au simţit răspunzători nu numai profesional, ci și în relaţiile cu oamenii, ceea ce dă măsura angajamentului faţă de ei înșiși și clienții cu care au colaborat.

În concluzie recomand Thecon tuturor bloggerilor mai puțin tehnici (și nu numai).

Mulțumesc THECON!