Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume

Romania–Muntenegru: Susținem tricolorii în drumul spre Mondiale

Echipa Națională debutează pe 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, ce va fi găzduit de Rusia. La primul meci cu noul selecționer Christoph Daum, naționala României o va întâlni pe cea a Muntenegrului.

romania - muntenegru
Biletele pentru partida România – Muntenegru sunt disponibile de astăzi, online, pe site-ul bilete.frf.ro, și pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs.
Prețul unui bilet este între 35 RON (peluze) și 150 RON (Tribuna I). Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe Cluj Arena, la meciul cu Muntenegru. Mai multe detalii AICI! 

Ne întâlnim pe Cluj Arena și susținem tricolorii în drumul spre Mondiale la meciul Romania-Muntenegru!

Construim împreună viitorul fotbalului

jucator-jaloane-tineriÎncepând cu jocul Romania-Muntenegru, cu ocazia fiecărui meci disputat acasă de tricolori în preliminariile CM 2018, profitul obținut de organizator în urma vânzării biletelor va deveni investiție într-un proiect dedicat dezvoltării fotbalului la nivel de copii și juniori. În scurt timp veți putea vota pe pagina de Facebook a Echipei Naționale un proiect către care se va direcționa investiția.