Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
shazam top 100 romania

Shazam Top 100 Romania – Cele mai căutate melodii de către români

Una din aplicațiile pentru Android folosite de mine este Shazam creată de cei de la Shazam Entertainment Limited cu ajutorul cărei identific melodiile necunoscute, caut melodii sau versuri ale cântecelor.

Totodată cei de la Shazam au pe site câteva topuri pentru o serie de țări. Unul dintre ele este Shazam Top 100 Romania pe care îl găsiți aici.

Artiști de top cum ar fi Adele, Kendrick Lamar, Demi Lovato folosesc Shazam pentru a găsi muzică nouă. Aveți posibilitatea să urmăriți cântăreții preferați și să vedeți ce distribuie. Melodiile distribuite prin Shazam vor apărea automat în fluxul de știri al vostru – în plus veți fi la curent cu muzica nouă, clipuri video și multe altele.

Pe primele 10 poziții se regăsesc melodii precum Lost On You (LP), Heaven (Inna), Visele (Irina Rimes), Cu un picior în rai (Jo), Duele El Corazon (Enrique Iglesias Feat. Wisin).

shazam top 100 romania

Melodiile le puteți asculta mai jos:

Pentru a contribui la Shazam Top 100 Romania puteți descărca și voi aplicația Shazam folosind unul din butoanele de mai jos în funcție de sistemul de operare folosit.undefined