Raul Nicolae Malea – Jurnal digital Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
Firefox-pentru-Android

Firefox pentru Android – 100 de milioane descărcări

De curând navigatorul Firefox pentru Android (lansat în 29 martie 2011) a ajuns la 100 de milioane de descărcări de pe Google Play, fiind evaluat în mod constant de către utilizatori cu mai mult de 4 stele. Prin intermediul personalizării, a setărilor de căutare ușoare, partajării adaptive, confidențialității și panoului de suplimente, Mozilla a reușit să construiască o experiență care trece dincolo de o simplă navigare pentru a oferi utilizatorilor o mai mare flexibilitate și control asupra activității lor în mediul online.

Firefox pentru Android este cel mai personalizabil navigator web pentru mobil disponibil, cu o mulțime de funcționalități care vă ajută  să vă protejați intimitatea online și face mai ușoară și mai rapidă descoperirea și accesarea conținutul web preferat. Mozilla s-a axat întotdeauna pe livrarea unui produs pe care oamenii îl iubesc și care susține valorile și misiunea acesteia de a promova deschiderea, inovația și oportunitatea în online.

Prin alegerea lor de a căuta, descărca și de a folosi activ Firefox ca navigator pentru Android, utilizatorii susțin misiunea Mozilla.
Mozilla a creat Firefox pentru Android pentru a vă oferi posibilitatea de a lua puterea Firefox peste tot și nu ar fi unde sunt astăzi fără sprijinul utilizatorilor.

Puteți descărca Firefox pentru Android de aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.