Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
Firefox-pentru-Android

Firefox pentru Android – 100 de milioane descărcări

De curând navigatorul Firefox pentru Android (lansat în 29 martie 2011) a ajuns la 100 de milioane de descărcări de pe Google Play, fiind evaluat în mod constant de către utilizatori cu mai mult de 4 stele. Prin intermediul personalizării, a setărilor de căutare ușoare, partajării adaptive, confidențialității și panoului de suplimente, Mozilla a reușit să construiască o experiență care trece dincolo de o simplă navigare pentru a oferi utilizatorilor o mai mare flexibilitate și control asupra activității lor în mediul online.

Firefox pentru Android este cel mai personalizabil navigator web pentru mobil disponibil, cu o mulțime de funcționalități care vă ajută  să vă protejați intimitatea online și face mai ușoară și mai rapidă descoperirea și accesarea conținutul web preferat. Mozilla s-a axat întotdeauna pe livrarea unui produs pe care oamenii îl iubesc și care susține valorile și misiunea acesteia de a promova deschiderea, inovația și oportunitatea în online.

Prin alegerea lor de a căuta, descărca și de a folosi activ Firefox ca navigator pentru Android, utilizatorii susțin misiunea Mozilla.
Mozilla a creat Firefox pentru Android pentru a vă oferi posibilitatea de a lua puterea Firefox peste tot și nu ar fi unde sunt astăzi fără sprijinul utilizatorilor.

Puteți descărca Firefox pentru Android de aici.