Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
Twin-Peaks-2016

Serialul Twin Peaks va reveni pe ecrane în 2017

Vă mai amintiți de serialul „ Twin Peaks ” ? Ei bine …va reveni! 🙂

Deși continuarea serialului „Twin Peaks”era anunțată pentru anul 2016 (la 25 de ani de la difuzarea episodului final) cei de la NME au anunțat că premiera va fi amânată pentru anul 2017. Cele 18 episoade din noul sezon vor fi regizate de David Lynch și scrise de acesta împreună cu Mark Frost. Acestea vor fi difuzate în Statele Unite ale Americii de postul de televiziune Showtime, deținut de CBS Corporation.

Revenim cu sezonul trei după o absență de 25 de ani. Am scris scenariile, începem producția în septembrie, iar serialul va fi difuzat de Showtime prin 2017”, a declarat Mark Frost.

La sfârşitul anului 2014, Showtime a confirmat faptul că actorul Kyle MacLachlan va relua rolul din acest serial celebru, cel al agentului FBI Dale Cooper. Alături de Kyle Maclachlan, alți doi actori din distribuția originală, Sheryl Lee și Dana Ashbrook – interpreții personajelor Laura Palmer și respectiv Bobby Briggs – au anunțat că vor juca în noul sezon al serialului „Twin Peaks”.

„Twin Peaks” a fost primul serial paranormal transmis de o televiziune din România. Un serial controversat, filmul urmărește misterului uciderii Laurei Palmer, o tânără de 18 ani dintr-un orășel liniștit și aproape izolat din nordul SUA. Eroul pozitiv al serialului este agentul FBI Dale Cooper, ce are dificila misiune de a-l găsi pe criminal.

În anul 1992 a fost lansat filmul de lung metraj „Twin Peaks: Fire Walk With Me” spre încântarea fanilor. Subiectul era cel care îl interesase inițial pe Lynch: povestea Laurei Palmer. Filmul prezenta acțiunea anterioară serialului și anume moartea Laurei și evenimentele care au precedat-o dar a oferit prea puține răspunsuri pentru enigmele prezentate în ultimul episod al producției TV. Influența acestui serial s-a văzut ulterior prin apariția multor seriale „ciudate”: Dosarele X, Lost, etc.