Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
hollywood-filme-seriale

Filme și seriale recomandate (3)

Filme lansate în 2015:

The Duff – Amuzant în multe situații, actorii au jucat decent și pot spune că m-a bine dispus. Este o comedie un pic romantică. Bianca (Mae Whitman) este în ultimul an de liceu, care va avea un șoc atunci când află ca toți colegii o numesc DUFF (Designated Ugly Fat Friend), în comparație cu prietenele ei mai populare și mai frumoase.

Survivor 2015 (Supraviețuitoarea)Teroristul Bălan a băgat spaima-n american! 🙂 Suspans, acțiune, teroriști…. Nou numită la ambasada SUA de la Londra într-un post important, Kate Abbott (Milla Jovovich) se trezește implicată în centrul unui scandal internațional.

Last Knights – Cavaleri, răzbunări, planuri secrete… Actori buni, decoruri interesante dar putea fi ceva mai mult. Comandantul cavalerilor, Raiden (Clive Owen), primeşte cea mai mare onoare atunci când Bartok (Morgan Freeman), maestrul său din copilărie, îl numește drept succesor însă împăratul are alte planuri.

Seriale:
  • Anatomia lui Grey (2005 – 2015) – A ajuns deja la sezonul 12. „Grey’s Anatomy” (numele original), este un serial american de dramă medicală creat de Shonda Rhimes. Serialul și-a avut premiera pe 27 martie 2005 la postul ABC în SUA.   Unul din personajele principale este Meredith Grey fiica unui chirurg celebru (poartă același nume – Grey – ca și autorul unuia dintre cele mai cunoscute manuale de anatomie). Serialul ăsta creează dependență… 🙂 . Serialul descrie destul de bine cazuri medicale, însă scopul său este să înfățișeze relațiile dintre personaje, trăirile acestora în situații limită și să redea speranța că putem trece peste greutăți dacă luptăm împreună și ne ajutăm unii pe ceilalți. În România serialul este dat de canalul Diva.
  • Arcașul (2012- 2015)Arrow (Arcașul) este un Robin Hood modern ce se bazează pe povestea lui Green Arrow din universul DC Comics. Serialul este destul de bun: puțin The Dark Knight, combinat cu puțin Iron Man și bineînțeles, cu mult Robin Hood. Este o dramă cu super-eroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din oceanul Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City. Avem de toate aici: conflicte, scene de acțiune, romantism, mistere, SF, mitologie, drame…