Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
Cinema-city-deva-Hellboy_CC_ActionMovie

Concurs! Cinema City – Action Night out Hellboy

Dacă vrei să evadezi din cotidian, cred că ţi-ar prinde bine puțină acţiune. 🙂 Pentru asta, Cinema City te invită la Action Night, pe 10 aprilie, la o adevărată seară de acțiune!

Action Night va avea loc pe 10 aprilie, ora 19.30, în 19 locații Cinema City din țară (Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, București AFI Cotroceni, Constanța Vivo, Cluj Polus, Deva, Galați, Iași, Pitești, Ploiești AFI, Piatra Neamț, Suceava, Severin, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Timișoara Iulius, Râmnicu Vâlcea), ceea ce presupune avanpremiera absolută a filmului Hellboy precum și două cadouri garantate pentru fiecare spectator (tricou Hellboy și o doză de Ursus Cooler Lemon fără alcool).

Dă share acestui articol și scrie în comentarii pe cine ai vrea să iei cu tine la film și poți câștiga 1 invitație dublă la avanpremiera filmului de pe 10 aprilie, ora 19.30, la Cinema City Deva. Succes!

Cinema-city-deva-Hellboy_CC_ActionMovie

Despre film

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț

Din distribuție: Daniel Dae Kim, Milla Jovovich, David Harbour.

Regizor: Neil Marshall

Filmul rulează în format 2D și durează 120 de minute.

 Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.