Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
bere-becks-gold

Berea cu 4% alcool: Becks Gold

bere-becks-goldPentru că vara își intră tot mai mult în drepturi BECK’s a lansat recent o nouă bereBECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoară, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber.

Este considerată berea „fresh thinker-ilor” și a fost lansată ca să arate că indiferent de domeniu, lucrurile pot fi făcute și altfel. În acest caz, BECK’s GOLD demonstrează că o bere poate fi altfel. Totodată, a fost lansată aplicația „Cine spune că”, unde poți vedea cum arată o experiență diferită.

Noua bere Beck’s Gold e pentru cei care nu aleg mereu calea deja încercată. Pentru cei care explorează neîncetat teritorii noi. Pentru cei care savurează situaţiile atipice, în locuri neașteptate.

Cine spune că nu poți avea parte de o experiență diferită? Cine spune că o bere nu poate fi diferită? Cine spune că nu poți cânta într-un lift la ora 9 dimineața? Beck`s Gold le-a pregătit angajaților mai multor companii din București o surpriză matinală. 😆

Mie îmi place berea. Vă recomand și vouă să încercați noua Beck’s Gold. Probabil știți deja că berea, bogată în vitamine şi minerale (conţine toată gama de aminoacizi esenţiali, substanţe minerale cum ar fi fosfor, iod, magneziu şi potasiu, fiind de asemenea bogată în calciu), este benefică pentru sănătate, iar cercetătorii au constatat, printre altele, că previne maladia Alzheimer și reglează echilibrul hormonal.

Folosind aplicația de aici https://apps.facebook.com/cinespuneca o să descoperiți și un concurs interesant (regulamentul îl puteți citi aici.)

Campania Beck’s Gold a celor de la Bergenbier S.A. s-ar putea rezuma în trei cuvinte: Bea Bere Beck’s! B3! 🙂

bere-becks-gold-fresh

 

Noul Beck’s Gold e pentru tine, omul urban. Pregătit chiar acum pentru propria experiență diferită!

Lansarea oficială va avea loc vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București prin intermediul a trei petreceri „altfel”:
· la Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;
· pe heliportul Crystal Tower (Bdul. Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pământului;
· la Teatrul Elisabeta (Bdul. Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

PS1: Consumați berea Beck’s cu moderație! 😉

PS2: În această perioadă are loc la Auchan și târgul de bere!

2 gânduri despre “Berea cu 4% alcool: Becks Gold”

Comentariile sunt închise.