Raul Nicolae Malea – Jurnal digital Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume – #stai acasă
raul scurtu hunedoara

Omul săptămânii – Raul Scurtu

L-am cunoscut pe Raul Scurtu acum vreo 3-4 ani de când am început să frecventez barul Sara la o bere bună împreună cu prietenul meu Cornel și apoi cu colegii bloggeri. La început eram puțin bulversat. Mă tot auzeam strigat… 🙂 Dar de fapt persoana solicitată era tizul meu. Pe lângă prenume mai avem și aceeași zodie și mulți prieteni comuni. Și am fost și colegi în învățământ acum mulți ani.

raul scurtu hunedoaraRaul Scurtu s-a născut în Hunedoara la 30 martie 1978. În anul 1996 a absolvit Liceul Industrial nr. 1 (actualmente Colegiul Tehnic Matei Corvin) din Hunedoara. În perioada 1997 – 2002 a urmat cursurile Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Educație Fizică și Sport. A obținut și diploma de la Departamentul pentru pregătirea cadrelor didactice ceea ce i-a dat posibilitatea să profeseze și în învățământ.

Din anul 2000 este căsătorit cu Anca și au doi copii frumoși și deosebiți (Luca – 2 ani, Sarah – 14 ani).
În perioada 2001-2002 a fost profesor de educație fizică și sport la școala generală nr. 8 și școala generală nr. 9 din Hunedoara dobândind astfel experiență în domeniul educațional fiind și un dascăl foarte apreciat de elevii săi. Totodată între anii 1996 – 2002 a jucat și fotbal la F.C. Corvinul Hunedoara, Minerul Certej, F.C. Simeria.

Continuând tradiția familiei începând cu anul 2002 a intrat în afaceri actualmente fiind administratorul barului Sara Caffe&Bar. Este un antreprenor apreciat prin tenacitatea cu care își atrage și fidelizează clienții, prin străduința, insistența și pasiunea cu care își coordonează afacerea. Lucrează cu pasiune, din tot sufletul, inspiră încredere și respect, astfel că propria sa activitate se constituie într-un exemplu.

Începând din luna aprilie 2016 acceptă provocarea societății civile și intră în politică candidând la consiliul local Hunedoara din partea PSD.

Se caracterizează ca fiind o persoană optimistă, veselă dar uneori și încăpățânată. Un om extraordinar, tată și soț, Raul Scurtu este un hunedorean mândru de orașul în care s-a născut și în care locuiește.

Implicarea trebuie să fie o modalitate de a privi viața. Trebuie să ne implicăm pentru a simți că trăim. Iar Raul ne arată prin viața și activitatea sa că este un om care se implică și se luptă pentru idealurile sale.

Elita unei societăți se configurează ca fiind segmentul cel mai valoros și mai demn de a fi ales și de a fi urmat de toți ceilalți. Fiind extrasă din sânul societății, elita este produsul experienței profesionale și culturale și păstrează caracteristicile esențiale ale acesteia, ca promotor al tradiției și al valorilor. Raul Scurtu îndeplinește aceste condiții pentru a fi recunoscut ca făcând parte din elita sociopolitică hunedoreană.

Pentru tăria de caracter, curajul de a merge mai departe, pentru pasiunea de care dă dovadă în activitatea sa și pentru că dorește să schimbe ceva, Raul Scurtu este omul săptămânii.

Felicitări Raul și succes în toate proiectele tale! Doresc să te asigur de respectul și considerația mea, pe care le meriți din plin. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.