Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
cristina bucurestean

Un vot pentru Cristina Bucurestean, omul săptămânii

Cristina Bucureștean, o tânără hunedoreancă pasionată de munte și natură are ocazia să participe la o cursă de 300 km pe sanie și pe jos, o competiție la care România nu a avut niciodată participanți. Este un mare vis al Cristinei pe care speră să și-l îndeplinească cu ajutorul nostru. Cristinei îi place muntele, natura, experiențele noi, zăpada și totodată provocările.

Competiția Fjällräven Polar 2016 înseamnă pentru Cristina Bucureștean toate aceste lucruri pe care le iubește în viață și unul din visele ei.

Competiția este o cursă de 300 km prin munții Suediei și tundra arctică (cu sania trasă de câini huski precum și pe jos). Participanții se aleg în funcție de numărul de voturi. Concursul este până în data de 10 decembrie 2015, ora 1 (ora României). România este încadrată la categoria „alte țări”, deci Cristina are nevoie să fie susținută pe internet de cât mai multe voturi, ca să fie selectată.

Cum o putem ajuta? Este foarte simplu: cu voturile noastre – în câteva secunde ați votat! Ca să votați trebuie să intrați AICI să vă autentificați cu contul de Facebook și să o votați – click pe VOTE – sub poza cu vulpea 😛 (dacă nu vă descurcați cu votul contactați-mă și vă ajut cu plăcere). După votul vostru distribuiți pagina de vot pe Facebook și rugați-vă prietenii să voteze și ei. Fiți alerți, aduceți câți mai mulți prieteni să voteze pentru că lucrurile se schimbă de la o oră la alta! Competiția este imprevizibilă voturile putând răsturna situația clasamentului în orice moment.

Astfel cu un simplu vot o putem duce pe Cristina Bucureștean, împreună cu tricolorul românesc, în Munții Suediei! Mai multe detalii despre competiția „Fjällräven Polar” puteți citi aici.

Un scurt moment despre ce înseamnă cursa în filmulețul de mai jos:

 

Astăzi Cristina este pe locul 2 și are nevoie de susținerea noastră mai ales că mai sunt 3 zile până la încheierea votării!

„Este o luptă cu țări puternice cu mulți locuitori care se susțin între ei, dar sunt sigură că o putem face și noi românii fiecare de acolo din locul în care trăiește. Pe toată perioada concursului până în data de 10 decembrie am nevoie de susținere. În acest moment sunt pe locul 2 dintre 636 de participanți din toate țările. Cursa voturilor este grea, mai grea decât cea în tundră cred.”, a declarat Cristina Bucureștean.

Pentru curaj, efort, dăruire, muncă asiduă și patriotism Cristina Bucureștean este omul săptămânii!

Mult succes! Hai Cristina! Hai Hunedoara! Hai România!!! 🙂