Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume

De ce este utilă o folie protectoare pentru smartphone

Alexander Graham Bell spunea că într-o zi va exista un telefon în toate oraşele importante din Statele Unite. Ei bine, am ajuns vremurile în care miliarde de oameni au unul. Și nu orice fel de telefon ci unul …..inteligent: smartphone-ul. 🙂

Anul trecut, Sf. Nicolae a binevoit să-mi aducă un cadou mult așteptat, așa cam după lupte seculare care au durat vreo …. 30 de luni: un telefon Samsung Galaxy S7 Edge. 🙂
Dar Moșul a cam uitat să îmi aducă și o folie protectoare pentru el. Vă dați seama că mi-am comandat singur. Și cu ce emoții am stat până a ajuns! Ce grijuliu eram cu telefonul! Umblam cu el ca și cu ouăle roșii. 😛 Știți cum e: șansele de a cădea pe jos sunt mai mari la telefoanele scumpe. 🙂 Și am avut dreptate: un bun prieten a pățit-o la scurt timp după ce mi-am achiziționat eu folia: cineva i-a dat peste mână din greșeală și a scăpat telefonul pe gresie iar acum e „fericitul” posesor al unui telefon cu ecran crăpat.

Smartphone-ul este pentru mulți dintre noi un obiect fără de care nu putem pleca de-acasă pentru că avem toate datele pe el, suntem conectați la toate rețelele sociale posibile și imposibile și uneori le folosim pentru a ne coordona afacerile sau a ne rezolva problemele de servici. Pentru că e un obiect atât de important în viața noastră (uneori și foarte scump), vrem să avem grijă de el cât putem de mult. De aceea îi căutăm încă din primele zile de când îl avem diverse huse, carcase și folii protectoare. Eu cu atât mai mult cu cât uneori sunt cam neîndemânatic și grăbit dar și pentru că am o cățelușă care cam dărâmă obiecte. Dacă îmi dă cu telefonul pe jos? 😛

Care ar fi cele 5 motive pentru care e utilă o folie protectoare pentru smartphone?

  • Ei bine, pentru că o folie protectoare îți păstrează ecranul telefonului intact, curat, fără zgârieturi.

  • Apoi protejează ecranul de pete și urme; nu toate telefoanele au ecranele protejate cu un strat oleofobic, deci după prima utilizare fără folie de protecție, ecranul va fi acoperit de amprente, urme sau reziduri de pe mâinile noastre.

  • Sunt și folii care oferă protecție anti-reflex. Știți cum e: datorită luminii puternice a soarelui, nici nu îți dai seama dacă telefonul este deschis sau nu. Foliile de protecție anti-reflex reduc acest efect și ușurează utilizarea smartphone-ului în lumina soarelui.

  • Foliile de protecție vă pot oferi totodată și intimitate. Pentru cei care nu doresc să arate conținutul ecranului telefonului celor din jur, exista modele de folii tip „Privacy”. Tot ceea ce vor vedea cei de lângă voi va fi un ecran negru, fără ca acest lucru să afecteze vizibilitatea voastră asupra ecranului telefonului.

  • Pentru că în caz de accidente telefonul tău nu se va sparge – este logic că mai ușor înlocuiești o folie de protecție decât ecranul telefonului.folie protectoare clasic smart protection

La telefonul meu Samsung S7 am ales o protecție Premium pentru ai păstra designul perfect. Foliile și sticlele securizate, marca Smart Protection – the cool way to be safe, sunt create special pentru a păstra forma și siguranța acestor telefoane de top: este compusă din 4 straturi speciale, are „grad militar” – fiind creată cu ajutorul nano-tehnologiei, după instalare devenind invizibilă, rezistența la zgârieturi este de două ori mai mare decât la o folie normală, sunt „self-healing” – au proprietatea de regenerare, se mulează pe orice suprafața curbată, transparență 100%, claritate full HD deci culorile ecranului vor fi cele originale, sunt ușor de instalat și nu se dezlipesc când puneți telefonul într-o husă!

Folia Clasic Smart Protection este o folie flexibilă din polimeri elastomeri și devine aproape invizibilă după montare. Folia Ultra Smart Protection are în compoziție sticlă securizată cu rezistenta antișoc de 9H. Folia Color Smart Protection este un produs nou creat special pentru exigențele posesorilor de telefoane. Indiferent ce soluție alegeți puteți opta și pentru varianta combinării tipurilor de folie.

În videoclipul de mai jos puteți urmări un test de rezistentă a foliei Smart Protection. Pentru că meriți să știi ce cumperi înainte să plătești! Folia Smart Protection este mai mult decât o protecție invizibilă!

Aici puteți citi și instrucțiunile de instalare.

Și pentru că tot am vorbit de foliile protectoare, cei de la https://www.smartprotection.ro fac o reducere specială de Valentine’s Day între 10 și 14 februarie, pentru cei care cumpără un smartphone persoanei iubite în această perioadă și vor ca ecranul lui să fie protejat. Poți cumpăra folii protectoare la preț redus de la Smart Protection, datorită campaniei lor de Valentine’s Day beneficiind de 25% reducere la toate foliile de protecție și de 10% reducere la accesoriile din oferta lor.

folie protectoare valentine day

Foliile marca Smart Protection® sunt de calitate premium și sunt create pentru a vă bucura de ele la adevărata lor valoare!