Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
sejur in antalya 2017

Sejur in Antalya 2017 – oferte de 5 stele!

La începutul lunii am fost într-o vizită „de lucru” la Timișoara la o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai unor lanțuri hoteliere din Antalya – Turcia. Antalya este centru administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumită și capitala „Rivierei turcești”). Printre obiectivele turistice majore se numără Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit Kaleiçi, unde se află porțile împăratului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (în incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomană, printre care și ruinele moscheii Korkut construită în secolul al II-lea ca și templu roman, transformat ulterior în biserică creștină și apoi, în secolul al XV-lea, în moschee ș.a. Este un important port și aeroport internațional.

Evenimentul a avut loc la hotel Continental Timișoara la inițiativa celor de la Prestige Tours unde au participat agenții de turism, jurnaliști și bloggeri. Am asistat la o prezentare inedită, interesantă și educativă a hotelierilor invitați.

antalia Fiat

Agenția de turism Prestige Tours Internațional lansează pentru vara anului 2017 zborul charter direct către Antalya, de pe Aeroportul Internațional din Arad. Zborul va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLASGLOBAL, începând cu 9 iunie și va dura până pe 1 septembrie 2017, cu o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de vineri. Zborul va fi operat în fiecare zi de vineri, începând cu 9 iunie, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering cald. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada decembrie 2016 – martie 2017, vor beneficia de preturi extrem de avantajoase. Pachetele turistice cu charter pentru un sejur in Antalya 2017 vor fi disponibile în toate agențiile din țară, cu precădere în Arad, Timișoara, Lugoj, Deva, Hunedoara și Reșița.

Și ca lucrurile să fie și mai interesante Prestige Tours și partenerii săi vin cu o ofertă excepțională pentru un sejur in Antalya 2017! Tarif fix pentru hotelurile PORT RIVER 5* sau LAKE & RIVER 5* pentru orice plecare din sezon (Plecări săptămânale din Arad, București, Cluj-Napoca și Suceava!):

LAKE & RIVER Hotel & SPA 5 * la doar 399 € + taxe (95 euro)

PORT RIVER Hotel & SPA 5 * la doar 416 € + taxe (95 euro)

Tarifele includ:

Zbor Arad- Antalya- Arad, taxe de aeroport, transfer aeroport- hotel- aeroport, cazare 7 nopți cu ultra all inclusive, asistență turistică, asigurare medicală și storno.

Mai mult decât atât cu orice rezervare făcută până pe 18.02.2017, la unul dintre hotelurile PORT RIVER 5* sau LAKE & RIVER 5*, puteţi câştiga MARELE PREMIU, un FIAT 500!

Mai multe detalii despre un sejur in Antalya 2017 găsiți AICI.

Nu mai rămâne decât să vă urez CONCEDIU PLĂCUT!

Prestige Tours Internațional este unul dintre cei mai mari turoperatori din România. Prestige promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe siguranță și satisfacția clienților. Cu peste 26 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea europeană.

Agenția DISCOVER TURISM este o agenție de turism cu capital integral românesc ce oferă servicii de înaltă calitate în domeniul călătoriilor și al transportului, atât pentru turiști individuali sau grupuri, cât și pentru oameni de afaceri sau corporații.