Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
bijuterie personalizata lovebird

Din dragoste pentru mama, o bijuterie personalizata – cadoul perfect!

Motto: „Orice cadou dăruit, chiar dacă pare mic, este de fapt foarte mare dacă este înmânat cu afecţiune.” (Pindarus – poet antic grec)

Pentru mine mama este cuvântul cel mai drag, persoana cea mai iubită. De aceea întotdeauna când vine ziua ei sunt atent la ce îi dăruiesc ca să-i arăt recunoștința mea. Cât suntem mici, un zâmbet larg însoțit de e o felicitare pictată cu acuarele este suficient. Când suntem adolescenți, din banii de buzunar putem pune deoparte pentru o vază mai deosebită sau un buchet de trandafiri, orhidee, frezii sau crizanteme. Pe măsură însă ce trece timpul, am vrea să-i oferim simboluri de iubire prețioase și unice, la fel ca ea.

bijuterie personalizata lovebird

Prin urmare, pentru că în iunie e ziua mamei mele m-am gândit să îi fac cadou o bijuterie personalizată. O brățară sau un lănțișor cu prenumele ei și o inimioară sau cruciuliță. Ceva de genul acesta dar cu prenumele ei – „Ana”. Consider ca pot să astfel îi arăt cât de mult o iubesc și o prețuiesc cu această brățară personalizată, un cadou deosebit, creată special pentru ea. Am ales această bijuterie pentru că sunt convins că mama va fi încântată de acest cadou inedit și sunt sigur că o va purta cu mare drag. Toate bijuteriile sunt frumoase dar aceasta e mai aproape de gândurile mele. Această brățară din aur cu nume și o cruciuliță protectoare are are o lungime de 18 cm cu un anou intermediar la 16 cm și poate fi personalizată cu orice nume sau cuvânt.

Totodată, recunosc că și eu aș vrea să am o brățară cu un „R” sau cu un îngeraș, o cruciuliță sau o inimioară. Sau combinații între ele. 😀 Și dacă tot vine și 1 iunie, ziua internațională a copiilor, să știți că cei de la Lovebird au și bijuterii pentru copii.

Cei de la Lovebird sunt soluția pentru cadoul pe care doresc să îl fac mamei mele. Tipurile de bijuterii oferite de Lovebird sunt: brățări, cercei, coliere, inele, inele de logodnă, bijuterii pentru copii, verighete, mărturii și altele. Toate bijuteriile sunt produse la comandă pentru fiecare client în parte. Astfel că fiecare bijuterie personalizata este unică. Se pot personaliza la cererea clientului diferite brățări sau coliere cu inițiale sau numele complet din aur masiv și argint, atât pe brățară cu șnur cât și pe brățară din aur sau argint. Toate bijuteriile Lovebird sunt fabricate în București cu cea mai mare atenție de către bijutierii companiei, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Șnurul este reglabil iar culoarea acestuia poate fi aleasă de pe site dintr-o listă de 16 culori. În funcție de dimensiunea medalioanelor se pot grava gratuit inițialele sau numele dorite în măsura în care spațiul permite acest lucru. Cei de la Lovebird vă stau la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri legate de brățări. Magazinul lor online încearcă constant să își mărească gama de produse astfel încât așteaptă sugestiile voastre. bijuterie personalizata culori snur

Deci dacă sunteți în căutarea unui cadou vă recomand cu încredere produsele celor de la www.lovebird.ro.

Bijuteriile au devenit în timp simboluri ale onoarei și respectului. E bine că în ziua de astăzi bijuteriile sunt accesibile tuturor, pe gustul fiecăruia și pentru orice buget. Trebuie să vă spun și cum au apărut colierele personalizate. Colierul cu nume a fost relansat în anul 2000. Carrie din „Sex and the City” a relansat moda colierelor personalizate, colierul cu nume fiind una dintre cele mai dorite bijuterii. Colierul cu nume este cadoul perfect pentru o zi de naștere. Colierul cu inițială este o altă alegere pentru un cadou personalizat de neuitat. Puteți opta între o inițială clasică din aur sau un pandant în formă de inimă cu inițiala în interior. Colierul cu inițială ca bijuterie personalizata este cadoul potrivit pentru sora ta, ziua de naștere a celei mai bune prietene sau ziua mamei.
Inima este simbolul universal pentru iubire și afecțiune și datează din secolul XIII unde a fost găsită într-un manuscris. La sfârșitul Evului Mediu, forma de inimă a început să fie din ce în ce mai des folosită ca simbol al iubirii. În anul 1977, simbolul inimii a fost introdus în sloganul „I love New York”. De atunci popularitatea acestui simbol a crescut considerabil, devenind un simbol universal. lovebird-bratari-personalizate-aur-argint

Concluzionând, pentru unii dintre noi momentul alegerii unui cadou reprezintă una dintre cele mai grele provocări, pentru că încercăm să găsim ceva care să se potrivească persoanei căreia îi facem cadoul, dar ne întrebăm totodată dacă am intuit bine ce și-ar dori sau nu. Cu o bijuterie personalizata n-ai cum să dai greș, pentru că de aceea sunt personalizate, ca să se potrivească exact persoanei pentru care ai cumpărat-o.

Dragă cititorule, tu dacă ar fi să alegi o bijuterie personalizată, care ar fi aceea? 🙂

Vreau să-i dărui mamei mele,
Cerul împodobit cu stele.
Însă mama când zâmbește
Ca un soare strălucește.