Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
carolimetru termic caroli salam semenic

Caroli și carolimetru termic #mâncarecunotificare

Evoluția tehnologică se vede și în domeniul alimentar. Este imperios necesar ca produsele alimentare să fie păstrate în permanență la o temperatură optimă, menționată de producători pe eticheta fiecărui produs în parte. Iată că tehnologia ajunge și în acest domeniu și avem #mâncarecunotificare! Inovatori în acest domeniu sunt cei de la Caroli Foods care se preocupă continuu de calitatea produselor lor, iar pentru a se asigura că acestea ajung în condiții bune la consumatori aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare.

carolimetru termic caroli salam semenic

Astfel că salamul Semenic Extra de Caroli are acum o etichetă inteligentă, cu Carolimetru Termic, care te notifică dacă produsul tău nu este păstrat la temperatura optimă!

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o etichetă inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetru Termic. Aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, fiind verde atunci când ea este de sub 8°C (mai exact cadranul termosensibil este verde închis când temperatura produsului se apropie de 2°C şi este verde deschis când temperatura produsului se apropie de 8°C) și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C.

Deci noul Carolimetru Termic de la Caroli funcționează foarte simplu: eticheta își schimbă culoarea din verde în galben în funcție de temperatura produsului, astfel că te ajută să îl menții în permanență la o temperatură optimă. Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.

Descoperă calorimetrul termic #mâncarecunotificare în videoclipul de mai jos:

La Caroli Foods există o preocupare continuă pentru calitatea produselor și a proceselor și prin urmare îi recomand!

CAROLI este cea mai populară marcă din portofoliul Caroli Foods Group și alegerea perfectă pentru a satisface întreaga familie, prin gustul bogat și inconfundabil.