Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
expozitie fotografie traian uries turistul ratacit(1)

Expoziție de Fotografie Turistul Rătăcit

În data de 23 iunie 2016 va avea loc vernisajul Expoziție de fotografie Turistul Rătăcit. Ce înseamnă proiectul Turistul Rătăcit? Inițiatorul acestuia, prietenul, fotograful și colegul meu blogger Traian Urieș, a scris aici despre ce presupune această idee: Turist Rătăcit de Ziua Mondială a Turismului.

Citez din articolul lui Traian:

Mi-am luat rucsacul în spinare şi am plecat pe jos, prin mocăneasca lui septembrie, hotărât să continui. Eram bucuros, fericit chiar. În sinea mea eram convins că fac un lucru util, că scriu istorie, că ajut cu ceva oraşul în care m-am născut, am copilărit şi încă trăiesc.

Asta este povestea primului eveniment parte din proiectul Turistul Rătăcit. Căci despre asta am scris. Sunt bucuros şi fericit. De Ziua Mondială a Turismului, în 27.09.2015, a prins viaţă un proiect prin care îmi doresc să arăt oamenilor, turiştilor care vin să ne viziteze, un oraş exact aşa cum este el, necosmetizat, nepregătit pentru alaiuri, sărbători şi parade menite să distragă atenţia de la realitate. Aici am folosit cuvintele. Aici poţi vedea un fotoreportaj cu 225 de fotografii care fac cât o carte de istorie, realizat de 9 oameni cărora le pasă, de oraş, de viitor, de starea naţiunii, de orice. Ne vedem când ne-ntâlnim în postura de Turist Rătăcit. Arată-ne ce să fotografiem sau dă-te la o parte din calea noastră!

Expoziția de fotografie va fi cu vânzare, vernisajul începând la ora 18.00, la Galeriile de Artă din Hunedoara, având și invitați speciali.

Pentru mai multe detalii despre eveniment studiați afișul evenimentului sau accesați Pagina de Facebook a Turistului Rătăcit.

Voi reveni cu mai multe informații. Țineți aproape! 🙂

expoziție de fotografie turistul rătăcit

 

Un gând despre “Expoziție de Fotografie Turistul Rătăcit”

Comentariile sunt închise.