Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
sandalandala

Vacanță la mare oferită de Sandalandala și ZorileStore

„Marea este prima dezlănțuire a sufletului cosmic.”(George Călinescu)

Mie îmi place să merg la mare spre sfârșitul sezonului (final de august – început de septembrie). E mai liniște, temperaturile mai acceptabile, prețurile mai mici 😀
Toți cei care pleacă în vacanță au o problemă comună: bagajul. Oare ce să pui în el? Cât de mare să fie? Oare am uitat ceva? În mod uzual dacă mergi la mare trebuie să ai la tine costume de baie, sandale, pantaloni lungi și scurți, o șapcă, ochelari de soare, prosop de plajă, loțiune de soare, lenjerie, tricouri, etc. precum și …pastile, telefon, baterie, încărcător, portmoneu (de preferință cu bani în el 😆 ).

Eu am un fix cu pantalonii scurți – întotdeauna îmi iau mai multe perechi decât am nevoie 😀 Probabil pentru că mă plimb mult pe faleză… Și înainte de fiecare vacanță la mare îmi cumpăr o pereche nouă. Anul acesta îmi voi cumpăra de la Zorile Store niște pantaloni scurți confortabili, cu buzunare, simplu de asortat și practici.

vacanta-mare-zorile

Atenție! Cei de la ZorileStore.ro au o pregătit o campanie foarte interesantă pentru voi: cumperi orice produs de pe site până pe 21 august și intri automat într-o tragere la sorți din care vor rezulta trei câștigători care vor ajunge la mare în Vama Veche, cu încă 7 prieteni fiecare. Toți cei 24 de norocoși (3 câștigători cu câte șapte prieteni fiecare) au camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!

sandalandala

Caută un loc numai al tău și mergi acolo de fiecare dată când vrei să te relaxezi și să te rupi de toată rutina de acasă. Ăsta ar trebui să fie motto-ul fiecărei vacanțe reușite. Ne place să credem că Sandalandala este un asemenea loc. Terasă plină de culoare, bucătărie mișto, Cortul celor 7 simțuri, sunt doar câteva din motivele pentru care ar trebui să ajungi și tu weekendul următor la noi.

Deci rețineți: luați cu voi doar lucrurile de care aveți neapărată nevoie! Și nu vă uitați pantalonii scurți! 🙂
Apropo, voi de care obiecte vestimentare nu vă puteți despărți atunci când mergeți în vacanță la mare? Facem o listă?