Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
mozilla-balkans

Mozilla Balkans 2015 România

În perioada 22 -24 mai 2015 va avea loc la București (Hotel Novotel – TechHub) întâlnirea comunităților Mozilla din Balcani. Vor participa 23 de contribuitori din 8 țări: Albania, Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia, România, Serbia și Slovenia. Vor participa de asemenea și oficiali Mozilla de la departamentele de QA, L10N și SUMOKonstantina Papadea, Francisco Picolini , Marcia Knous , Madalina Ana, Michal Dziewonski, Francesco Lodolo, Matjaz Horvat, Axel Hecht.

Scopul acestei întâlniri este de a permite comunităților Mozilla Balkans de a împărtăși și învăța din experiența celor care lucrează la proiectele Mozilla și de a îmbunătăți colaborarea în viitor. Va fi, de asemenea, și o oportunitate de a reflecta asupra realizărilor, provocărilor și oportunităților ivite în comunitățile balcanice Mozilla în ultima perioadă.

Pe parcursul a 3 zile se va discuta despre cum se pot dezvolta comunitățile locale Mozilla, cum se pot ajuta reciproc aceste comunități, cum se poate promova mai bine proiectul Mozilla, cum se pot îmbunătăți strategiile de promovare a Firefox și Firefox OS, împărtășirea experiențelor în procesele de localizare, SUMO și QA, planurile de viitor ale Mozilla etc. Programul evenimentului și mai multe detalii despre acesta puteți citi aici.

Veți putea afla noutăți despre întâlnire urmărind hastag-ul #mozbalkans pe Facebook si Twitter.

Sunt convins că va fi foarte interesant și abia aștept relatările participanților. Mult succes!