Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
Lidl „angajatori de top” Timisoara

Lidl participă la evenimentul „Angajatori de Top” din Timișoara

Cei care participă la ediția din acest an a târgului „Angajatori de Top” de la Timișoara (18 – 19 martie) au la dispoziție o ofertă variată de joburi la unul dintre liderii din retail la nivel de salarii în magazine, Lidl. Compania are aproximativ 200 de poziții disponibile în Banat, datorită și celui de-al patrulea centru logistic care se construiește la Lugoj, centru care va genera numeroase locuri de muncă noi. lidl romania

Pe 18 și 19 martie, reprezentanții retailerului sunt prezenți la evenimentul „Angajatori de Top”, care se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT).

Locurile de muncă oferite variază de la Lucrător în depozit la Operator date recepție marfă și până la Șef de vânzări. Cei care se vor afla la „Angajatori de Top” de la Timișoara vor putea afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile la Lidl și vor putea aplica pentru ele, deoarece procesul de recrutare a început de curând.

„Odată cu deschiderea celui de-al patrulea centru logistic din țară la Lugoj, Lidl România își extinde echipa și oferă multiple oportunități de angajare. Viitorii noștri colegi vor beneficia în mod constant de oportunități de dezvoltare și promovare, vor avea parte de pachete salariale atractive și vor fi sprijiniți să atingă performanța în cadrul echipei Lidl. Totodată, deoarece credem în tineri, în ideile lor inovatoare și în dedicarea lor, derulăm programul Campionatul de Management, care se adresează absolvenților de studii superioare care își doresc o carieră în retail. Acest program le oferă tinerilor ambițioși șansa de a trece printr-un program de pregătire profesională timp de un an, la sfârșitul căruia pot dobândi o poziție de management în compania noastră“, a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.

La Campionatul de Management se pot înscrie absolvenții de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic. Cei care vor fi selectați beneficiază timp de un an de formare în cadrul departamentelor și centrelor Lidl, inclusiv în magazine, și de un pachet salarial peste medie. Participanții la acest program vor avea parte de training-uri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare. Campionatul de Management se încheie cu o evaluare în urma căreia cei mai buni dintre participanți vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl pe o poziție adecvată abilităților și aptitudinilor lor.

Lidl „angajatori de top” Timisoara
Despre Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.