Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
bursele cupio liceu

„Bursele Cupio” pentru liceeni

„BURSELE CUPIO”: Liceenii cu rezultate școlare remarcabile se pot înscrie până pe 1 iulie în programul lansat de Cupio România

 Cupio România se implică din acest an în formarea tinerei generații prin susținerea educației și a performanței, lansând, cu ocazia aniversării a nouă ani de activitate, programul burselor de studii adresat liceenilor români.

Programul „Bursele Cupio” are ca scop identificarea și susținerea copiilor și tinerilor care provin din familii cu posibilități materiale reduse, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, având rezultate școlare foarte bune și obiective de carieră stabilite, care s-au făcut remarcați prin proiecte extracurriculare sau activități de voluntariat.

Nouă elevi cu rezultate remarcabile vor primi o bursă lunară în valoare de 1000 lei net pe toată durata anului școlar 2021-2022, inițiativă care face parte din strategia de responsabilitate socială a companiei. Bursele vor fi acordate în urma unei jurizări, fiind oferite după un minuțios proces de evaluare.

bursele cupio liceu

 „Cupio reprezintă atât pentru angajații, cât și pentru clienții noștri, un brand dinamic și inovator, cu valori pe care le transpunem zi de zi în activitățile noastre. Ne-am dorit ca aniversarea celor nouă ani de Cupio să reprezinte mai mult decât celebrări specifice, ci să și vorbească despre valorile noastre. Prin acest program investim în educație și vom susține pe termen lung elevii cu rezultate bune și extrem de motivați să se dezvolte”, a declarat Raluca Ștefănescu, cofondator Cupio.

Programul de burse Cupio  este unul dintre proiectele dezvoltate de companie pentru susținerea educației de calitate în România.

Termenul limită până la care tinerii pot aplica este 1 iulie, iar procesul de selecție pentru această ediție va începe în aceeași lună. Elevii selectați vor fi anunțați pe site-ul companiei, www.cupio.ro, în data de 30 august. Mai multe detalii despre programul „Bursele Cupio” și despre înscriere sunt disponibile pe http://bit.ly/BurseleCupio.

bursele cupio liceeni performanta

***

Despre Cupio

Site-ul Cupio.ro a fost lansat în anul 2012, iar Cupio este o companie 100% românească, care a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante repere în piața produselor de cosmetice profesionale. Compania are peste 10.000 de produse în portofoliu, 20 magazine, magazinul online www.cupio.ro cu peste 150.000 clienți înregistrați, 11 sub-branduri și peste 130 angajați. Cupio a fost desemnat brandul numărul 1 din România în domeniul manichiurii, conform unei cercetări de piață realizată de compania Market Vector în 2018-2019.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detectat!

S-a detectat că utilizați extensii pentru blocarea anunțurilor. Puteți să sprijiniți acest blog dezactivând blocarea reclamelor.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock