Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
Un an de blogging

Un an de blogging – #bigone :)

Un an de blogging – ce repede trece timpul!

Astăzi blogul meu împlinește un anișor – în 15 noiembrie 2014 scriam primul meu articol. 🙂

Am încercat să scriu destul de des dar nu am prea reușit. Au fost luni când scriam aproape zilnic dar și luni în care nu am scris mai nimic (presat de activități profesionale, probleme personale etc.). În perioada aprilie – august 2015 am scris cel mai mult. Tot în această perioadă am obținut și primele mele premii din blog datorită celor de la Blogal Initiative (locul 13 la etapa a 8-a a Campionatului Național de Blogging – din 50 de bloggeri activi!).

Un an de blogging

Probabil ați observat caracterul inconsecvent al blogului. Probabil pentru faptul că autorul este ….berbec. 🙂 Citindu-mi articolele mi-ați demonstrat că merită să continui. Totodată prin intermediul blogului am cunoscut în această perioadă și oameni noi, minunați și am participat la câteva evenimente. Din păcate am scris mult prea puțin… Să sperăm că în anul care urmează lucrurile se vor schimba în bine.

Am scris un număr de 145 de articole, 10 pagini și am 50 de comentarii. Am evoluat la numărul de unici pe zi. Am avut atât satisfacții cât și nemulțumiri. Am câștigat primii bani din marketing afiliat (prin Profitshare). Am mai învățat multe lucruri despre WordPress.

Mi-ar plăcea să-mi spuneți în comentarii cum vi s-a părut activitatea mea din acest an, dar și lucrurile pe care credeți că le-aș putea îmbunătăți la acest blog, raportându-vă la preferințele voastre, căci voi sunteți cei mai importanți, pentru voi scriu.

Vreau să mulțumesc celor care au fost alături de mine, care m-au apreciat şi m-au susținut precum și celor care m-au criticat.
Ce să îi urăm blogului? A da…să crească într-un an cât Arhi în zece! :))

2 gânduri despre “Un an de blogging – #bigone :)”

Comentariile sunt închise.