Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
raul malea

M-am apucat de blogging

Salut prieteni. Da, într-un final am decis să mă apuc de scris, de blogging. Ideea de a avea un blog e mai veche, de prin 2008 când mi-am făcut primul blog pe Blogspot. Am renunțat cam repede la idee din păcate. Apoi am trecut la altă platformă, pe wordpress.com. Într-un final am ajuns aici cu sprijinul prietenului Cosmin.

Am mai scris ocazional pe alte saituri (mozilla.ro, suseromania.ro, ceata.org etc.) câteva articole de specialitate. Însă am simțit că este momentul să am un loc al meu unde să îmi exprim gândurile, ideile, un loc unde să spun ce cred și ce simt. Am fost inspirat și de prietenii mei bloggeri: Denisa, Sebastian și Călin.

Acest blog va fi un blog generalist unde veți găsi părerile mele despre lumea în care trăim, despre pasiunile mele (pescuitul, excursiile, literatura, webdesign-ul și jocurile) precum și povești de viață. Voi scrie și despre programele libere, despre Mozilla, openSUSE, despre IT și calculatoare în general. De asemenea, veți găsi articole cu tematică juridică, cu sfaturi în acest domeniu.

Țineți aproape! 🙂

PS: Am ales data de 15 noiembrie ca să îmi lansez blogul pentru că are o semnificație personală. Prietenii știu de ce! 😉

2 gânduri despre “M-am apucat de blogging”

Comentariile sunt închise.