Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
promotii reduceri oferte

Promotii, reduceri, oferte

Promotii, reduceri, oferte :

  • Destinații ideale pentru vacanțe cu copiii – Vacanță Kusadasi, Turcia de la 469 euro. Puteți face o bucurie întregii familii! E vacanța de vară, cei mici sunt plini de energie și abia așteaptă distracția. Fie vă bucurați de soarele grecesc, fie de valurile din Turcia, destinațiile de azi aduc o mulțime de opțiuni ca întreaga familie să aibă o vacanță memorabilă.
  • Reduceri cât vezi cu ochii – singura consolare pe caniculă! eMAG nu poate reduce temperatura dar se revanșează cu prețurile!
  • Joi, 23 iulie, cei de la Elefant.ro vor avea 50% discount la peste 50.000 de cărți. Editurile care nu vor fi incluse în campanie sunt: Adevăr Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, For you, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.
  • În mai 2015 floria.ro a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României. Pentru a marca acest eveniment au pregătit colecția „Regina Maria”, o colecție regală. Această colecție a fost dedicată, din dragoste și respect, Reginei Maria, minunata Doamnă care a iubit atât de mult țara și florile. Din acest motiv, buchetele și aranjamentele sunt compuse din flori albe (în special crini și bujori – florile preferate ale reginei) și au denumiri inspirate de viața și personalitatea Reginei Maria. Colecția „Regina Maria” este o colecție aparte, unică și elegantă, destinată tuturor femeilor delicate, dar puternice, care farmecă și cuceresc prin naturalețea lor princiară.
  • Campania Kangol: Această campanie oferă îmbrăcăminte casual, cu un discount de 50%.

CitGrup.ro

WatchShop

TeamDeals

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock