Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
promotii reduceri oferte

Promotii, reduceri, oferte

Promotii, reduceri, oferte :

  • Destinații ideale pentru vacanțe cu copiii – Vacanță Kusadasi, Turcia de la 469 euro. Puteți face o bucurie întregii familii! E vacanța de vară, cei mici sunt plini de energie și abia așteaptă distracția. Fie vă bucurați de soarele grecesc, fie de valurile din Turcia, destinațiile de azi aduc o mulțime de opțiuni ca întreaga familie să aibă o vacanță memorabilă.
  • Reduceri cât vezi cu ochii – singura consolare pe caniculă! eMAG nu poate reduce temperatura dar se revanșează cu prețurile!
  • Joi, 23 iulie, cei de la Elefant.ro vor avea 50% discount la peste 50.000 de cărți. Editurile care nu vor fi incluse în campanie sunt: Adevăr Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, For you, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.
  • În mai 2015 floria.ro a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României. Pentru a marca acest eveniment au pregătit colecția „Regina Maria”, o colecție regală. Această colecție a fost dedicată, din dragoste și respect, Reginei Maria, minunata Doamnă care a iubit atât de mult țara și florile. Din acest motiv, buchetele și aranjamentele sunt compuse din flori albe (în special crini și bujori – florile preferate ale reginei) și au denumiri inspirate de viața și personalitatea Reginei Maria. Colecția „Regina Maria” este o colecție aparte, unică și elegantă, destinată tuturor femeilor delicate, dar puternice, care farmecă și cuceresc prin naturalețea lor princiară.
  • Campania Kangol: Această campanie oferă îmbrăcăminte casual, cu un discount de 50%.

CitGrup.ro

WatchShop

TeamDeals