Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
trenciuri barbati

Trenciuri bărbați elegante – Antonio Gatti

În zilele răcoroase un  trenci e la mare căutare, primăvara și toamna fiind anotimpuri de tranziție, de la cald la frig și invers, vin foarte des cu ploi și zile friguroase. De aceea, trenciurile se mai numesc și… impermeabile, fiind haine special concepute pentru zile ploioase, de regulă din materiale foarte rezistente, prin care nu pătrunde umezeala așa de ușor.trenciuri barbati

Dacă căutați trenciuri bărbați elegante care să vă fie aliați în zilele urâte de toamnă sau în cele răcoroase de primăvară…deja ați găsit. 🙂

Antonio Gatti a lansat o nouă colecție de trenciuri bărbați foarte elegante. Sunt produse fabricate în România, cu o compoziție 100% din bumbac. Sunt trenciuri moderne, au stil și rafinament, design aparte.

Eu mi-am cumpărat deja un trenci bărbătesc Slim Fit Ray, din raiat Antonio Gatti cambrat, de lungime medie, ce are și o bavetă cu fermoar detașabilă. Trenciul este cu mult peste așteptări. Materialele folosite sunt de bună calitate iar cusăturile sunt executate perfect!Trebuie menționat că transportul este gratuit iar prețurile sunt de …producător. Stocurile sunt limitate fiind produse în fiecare an modele noi de trenciuri bărbați.

Trenciurile moderne au un concept futurist, fiind un „must have” în garderoba celor care pun preț pe „etichetă”. Când te îmbraci bine şi ştii lucrul acesta, lucrurile par a fi mai uşoare, iar siguranţa insuflată de haină îţi aduce succesul mai aproape.

Pe site-ul celor de la Antonio Gatti veți găsi un ghid al măsurilor și o listă cu magazinele unde veți găsi produsele lor.

Tot cei de la Antonio Gatti au și o colecție de sacouri bărbați foarte interesante, perfecte pentru birou.

Prin urmare, îi recomand cu încredere și le mulțumesc pentru promptitudinea și profesionalismul lor.

Despre Antonio Gatti

Misiunea brandului Antonio Gatti este de a produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbați la o calitate ireproșabilă și preturi accesibile. Nu se face rabat de la calitate, astfel produsele noastre sunt fabricate din materiale superioare: cașmir, lână merino, puf de gâscă extra, fermoare marca YKK, nasturi metalici etc.
Încă de la început, societatea a investit atât în angajații pe care ii are, cât și în automatizarea procesului de producție pentru a satisface cerințele pieței, care se afla într-o continuă schimbare. Scopul brand-ului Antonio Gatti este de a satisface cerințele clienților la cele mai înalte standarde de calitate și de a livra articolele de îmbrăcăminte la timp și la preturi competitive. În colecția noastră veți găsi jachete, veste, trenciuri bărbați, sacouri pentru bărbați iar produsul care ne-a făcut cunoscuți este paltonul bărbătesc. Deținem cea mai variata gama de paltoane pentru bărbați din țară, aducând pe piață modele noi aproape săptămânal.
Echipa Antonio Gatti se preocupa constant de studierea pieței, pentru a fi întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor noștri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.