Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume
soba-brd

Cumpăr sobă …de la BRD :)

Toată lumea știe de tehnicile agasante ale băncilor atunci când ai ghinionul să întârzii câteva zile cu rata pentru un credit. Să zicem că ți-ai schimbat locul de muncă precum și data când primești salariul iar aceasta nu mai corespunde cu data aleasă inițial pentru plata ratei. Ei bine, cam în fiecare lună poți avea surpriza să fi sunat la ore nepotrivite de către angajații băncii ca să îți reamintească că ești restant, că ai fost comunicat la Biroul de Credit, să te întrebe când plătești etc.

De ce am făcut această lungă introducere?

Pentru că astăzi am fost martor la următoarea întâmplare: un bun amic după ce a fost sunat de la BRD pentru motivele evocate mai sus, stă vreo câteva momente pe gânduri, ia telefonul, formează #31# :mrgreen: , apoi numărul centralei telefonice de la BRD.

Îi răspunde robotul: Ați sunat la BRD Societe Generale. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim această convorbire este înregistrată. Vă mulțumim pentru înțelegere. După nici un minut răspunde o tanti:

– Bună seara, numele meu este …… cu ce vă pot ajuta?

– Bună seara, sunt Vasile, vă sun în legătură cu anunțul de pe OLX pentru o sobă de vânzare? Mai este disponibilă?

– Domnule, zice stimabila, ați sunat la BRD.

– Doamnă, ziceați că aveți o sobă de vânzare…

– V-am zis deja, ați sunat la BRD, la ban©ă, nu avem legătură cu ….

– Păi am luat numărul dumnevoastră de pe OLX.ro de la anunțul cu soba!!

– Domnule, nu înțelegeți, ați sunat la BRD Societe Generale, ați greșit numărul!!!!

– Aha, deci nu mai aveți soba….. No, atunci #puie tonta cu soba voastră cu tot că mă faceți să îmi pierd timpul, #puiee!!!!!

Și închide…. :)))

3 gânduri despre “Cumpăr sobă …de la BRD :)”

Comentariile sunt închise.