Sfaturi, idei și gânduri – blogul unui trecător prin lume

Servicii

2 comentarii

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

» Redactarea de acte juridice – cum ar fi proiecte de contracte civile, comerciale, contracte de munca, acte interne ale societatii, modificarea documentelor de constituire a companiei, cereri de chemare in judecata, declarații de apel, recurs, concluzii, etc.

» Alte servicii juridiceinfiintare societăți comerciale (ONRC), obținere diverse avize fiscale si administrative, autorizatii, deschideri conturi bancare, s.a.

» Consultanta pentru functionarea si administrarea unei societati comerciale. Contracte comerciale – negocierea, redactarea, completarea, modificarea, rezilierea, incetarea, unui contract comercial de orice natura. Negocieri pentru incheierea unor afaceri si perfectarea contractelor comerciale sau civile necesare pentru desfasurarea activitatii societatii. Litigii comerciale – asistenta acordata in faza procedurii de conciliere prealabila si in fata instantelor de judecata.

» Consultanta privind raporturile de munca – litigii privind raporturile de munca: conflicte privind retinerile salariale, repararea prejudiciilor suferite de societate/salariati, la reintegrare in munca, contestarea deciziilor societății privind activitatea salariatului, răspunderea salariaților pentru încălcarea clauzelor contractului individual de munca, a Regulamentului Intern si a CCMU.

» Acord consultanta juridica gratuită (pro-bono) doar pentru problemele cu un grad de dificultate care nu necesita o documentare deosebita din partea mea. Pentru a beneficia de consultanta gratuita va invit sa îmi scrieți despre problemele voastre pe e-mail sau în comentarii.

Este mai rentabil sa apelați la sfatul unui profesionist când va loviți de probleme juridice! Veți câștiga timp, bani și puteți evita instantele de judecata!

SERVICII ADMINISTRATIVE

 • Contabilitate primară (în special pentru PFA, II, IMM-uri)
 • Resurse umane, legislația muncii
 • Servicii tehnice de secretariat

SERVICII IT

 • Instalare sisteme de operare (Windows 7/8/10, openSUSE, Linux Mint, Ubuntu, etc.)
 • Webdesign – WordPress, Joomla
 • Administrare conturi social media, bloguri, etc.
 • Creare de pagini web (nivel mediu), administrare site-uri, etc.

Administrare asociații de proprietari

 • Managementul general al condominiului
 • Contabilitate în partida simpla pentru asociațiile de proprietari
 • Casierie și relații cu furnizorii de utilități
 • Alte servicii ce țin de asociațiile de proprietari

Pagină în curs de actualizare. Unele oferte de servicii sunt suspendate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.