hollywood-filme-seriale

Filme și seriale recomandate 3


O altă rubrică din cadrul blogului va fi filme (și seriale) recomandate. Pentru filmele și serialele de anul trecut voi scrie un articol separat.

Vă recomand câteva filme din prima parte a anului 2015:

Mortdecai (2015)Johnny Deep interpretează personajul principal, un nobil britanic cu probleme financiare. Furtul unui tablou extraordinar de valoros va genera o adevărată aventură ce te va ține în suspans. Avem umor englezesc, un actor (Paul Bettany) destul de bun în rolul valetului și pe Gwyneth Paltrow rece și cam arogantă.

Jupiter Ascending (2015) – „Ascensiunea lui Jupiter” – Un film SF recomandat pasionaților genului. Puțin cam spre „fantasy” dar cu destule scene de acțiune și suspans. La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ.

The Wedding Ringer (2015) – „Nuntași de închiriat” – Doug (Josh Gad) are o imensă problemă: în două săptămâni se căsătoreşte şi nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare! Așa că apelează la un truc. Filmul este o comedie reușită cu destule scene haioase.

 

Elefant.ro

3 gânduri despre “Filme și seriale recomandate

 • Victor Ponta

  Un blog din categoria „asa nu”. Informatii mediocre.

  Îți place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Raul

   Vali, tu ești? 😛 PS: Data viitoare aș aprecia să folosești o adresă de email reală și valabilă dacă mai vrei să îți apară comentariile. Și la ce „informații mediocre” te referi? Am scris pe scurt, vroiai recenzia întreagă a filmelor?

   Îți place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 • irina

  am vazut filmul Jupiter Ascending mie mi s-a parut foarte reusit

  Îți place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Comentariile sunt închise.